2010. augusztus 18., szerda

soon...

Egy hattyú tollai...

Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, A forrás, A pankrátor) szerencsére letett a Robotzsaru feldolgozásról, helyette idén decemberben jelentkezik legújabb filmjével, amely a Black Swan (Fekete hattyú) címet kapta. Az előzetes nemrég került fel különböző holnapokra, és engem egy-az-egyben az ujja köré csavart.
A történet egy tehetséges balerináról szól (Natalie Portman), aki a lehetséges jelöltje a visszavonuló dívának (Winona Ryder) a következő évadban. Anyja, az egykori táncos támogatja Nina profi törekvéseit, és az ambíciózus lány csak egy hajszálnyira van az áhított szereptől, amikor vetélytársat kap a társulathoz frissen csatlakozó Lily (Mila Kunis) személyében. A rivalizálás megkezdődik, ám ezzel együtt Nina egyre mélyebbre merül a vakmerőség sötét birodalmába, ami félő, hogy lassan felemészti őt. További főszerepben a remek Vincent Cassel, aki a társulat igazgatóját alakítja.
Aronofsky eddig hibátlan életműve természetesen egy újabb kivételes darabra enged következtetni, az alapanyag az előzetes és a sztori láttán adott, így nincs más hátra, mint reménykedni egy újabb remekmű létrejöttében, valamint nem utolsó sorban egy decemberi magyar premierben...
A linkre kattintva az előzetetes: Black Swan




Premier: 2010. december 1.

Polczer Máté

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése