2013. december 11., szerda

Családi üzelmek

A fűdíler komolyabb mennyiségű cucc becsempészésére kényszerül, ehhez pedig válogatott egyéniségekkel díszített családot castingol össze.
Tehát kretén kamuszülők, kretén kamugyerekekkel, az év talán legjobb komédiájában. Meg még Jennifer Aniston is sztriptízel. Na ez az a film, amibe még a kategóriakerülők foga sem fog beletörni.
Nem volt rossz végre olyan alkotást látni ebből a kategóriából, amely bár szellemileg nem haladja meg az alacsonyan meghúzott átlagvonalat, de a poénok egy kissé mocskosabb ereszből jönnek, úgy, hogy a vékony határt sem lépik át.
Szedett vedett családnak álcázott banda, amely magán hordozza minden család legismerősebb jellemzőit. Megvan az a szabadsága, hogy tudjuk, a karakterek csak a külvilágnak mutatkoznak családként (az elején), így a tagok között bizony lezajlanak olyan párbeszédek, amelyektől a családi etikai kódex finoman szólva is idegenkedik.
Ez egy olyan alkotás amiről sokat nem érdemes beszélni, lehet, de nem szánt olyan mély barázdát, amelyet érdemes lenne méltatni, vagy elmarasztalni.
Nem okos film, nem emlékezetes, de nagyon szórakoztató, ezért meg illik hálásnak lenni mostanság.
A végén, a Jóbarátok zenéjéért pedig örök hála.





Amerikai vígjáték, We're the Millers, 110 perc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése