2011. június 6., hétfő

11.06.06.

Napi trailer / Minden ami "The Dark Knight Rises"

Újabb két trailert ajándékozok olvasóimnak megspékelve a jövőre esedékes Batman sequel főgonoszának első képével.

Mivel mással is kezdhetném, mint David Fincher legújabb agymenésével. Feldolgozás ugyan, de a The Girl with Dragon Tattoo kezdő képsorai olyan sötétek, és annyira hangulatosak lettek, hogy a kellemes noir utóíz sem kizárt. Rooney Mara dögös alter stílusban hackerkedik Daniel "Bond" Craig oldalán, hogy egy sok éve eltűnt lány rejtélyét vizsgálják ki alaposabban. A helyi erők azonban mindenre képesek azért, hogy a rejtély örökre az is maradjon. Lisbeth Salander lassan ikonikus karakterét a fantasztikus Noomi Rapace-tól az eddig szolídabb szerepekben tündöklő(?) Rooney Mara vette át. Az első képek meggyőzőek, de igazából csak december 21-e (Mo: jan. 19) után alkothatunk véleményt a végeredményt illetően.


Friss, ropogós, a nyáltól csöpögő, mindenféle szakmaiságot hírből elutasító MTV Movie Awards közzétette az első hivatalos előzetesét a rajongók billiói által lélegzetvisszafojtva várt Alkonyat - Hajnalhasadás: 1. részéről. Semmi extra, Jacob-nak elég ez a szűk két perc is, hogy deltáit mutogassa, Bella aggódik, Edward meg továbbra is bamba. Íme november 18-ai premier (Mo. kb. nov. 17) első képsorai. Nedvesedjünk együtt...



Íme az első kép, a Tom Hardy által alkakított Batman - Nemezisről, Bane-ről. A kivételes intelligenciával rendelkező izomkolosszus Joker-től veszi át a főgonosz szerepét a következő nyáron esedékes The Dark Knight Rises-ben.


írta: P. M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése