2011. december 10., szombat

11.12.10.

Minden, ami The Dark Knight Rises (6) - Új teaser poszter

No a premier még nem, de a következő ráhangolás már közeleg. Ethan Hunt (M.I. 4) legújabb kalandjai elé fűzték Chris Nolan szuperprodukciójának első hat percét (ahogy arra A sötét lovag esetében is példa volt 2007-ben még). Mi ezúttal is kimaradunk a jóból, a szélesvásznon tapasztalható élménytöredék helyett pedig megint marad internetbácsi és barátai. A forgatás köszöni szépen, lezajlott, Chris Nolan, és Christian Bale pedig nyugdíjállományba küldték termékeny koprodukciójuk rajongott végtermékét. A premier ugyan még hátra van (haj, minő messzeségben), de ezt követően ők ketten már nem keresgélik többé a denevérmaszkot a kerti sufniban.
A sztori nyolc évvel A sötét lovag befejezését követően folytatódik, amikoris feltűnik a színen a következő nemezis, Bane, aki fizikálisan és mentálisan is arra készteti a milliárdost, hogy nyugdíjba száműzött alteregóját felébresztve szembeszálljon a brutális ellenféllel. Bane maszkja egyébként fájdalomcsillapító gázt adagolva megállíthatatlanná teszi viselőjét.
A Bane-t bemutató nyitó képsorokig pedig álljon itt a második teaser poszter, amely ismételten bizonyítja a kreatív alkotógárda találékonyságát...



~polczer máté

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése