2011. december 27., kedd

11.12.27.

Minden, ami The Dark Knight Rises (7) - A második trailer

Várjak még, or no? A második trailernél nem jelentkeztem újabb poszttal, de mentségemre, hogy be akartam várni az első hat perc világhálóra kerülését. Ez eddig nem történt meg, mi pedig szép lassan továbblépünk, miközben A sötét lovag - Felemelkedés már most rekordott döntött. Előzetest ugyanis még annyiszor nem töltöttek le, mint arra most példa volt a második ráhangoló esetében. 
Az egész olyan, ami Nolan esetében megszokott. Veszettül hangulatos, ugyanakkor nem lövi le a cselekményt, nem spoilerezik csak megpendít egy baljós atmoszférát új karaktereit pedig épp annyira hangsúlyozza, hogy témát adjon nekünk, ha a jövő nyáron moziba kerülő trilógia-záró modulja szóba kerül. A szinkronos verzió is hamar nézhető volt, bár ezt kerülje mindenki ugyanis meglehetősen igénytelenre sikerült.
Természetesen, ha valamikor a közeljövőben végre feltalál az internetre a M.I.4 előtt Amerikában sugárzott első hat perc újból jelentkezem, és akkor talán részletesebb képet kapunk Bane-ről. A képek alapján  Nolan szó szerint átültette a tézist, amiről a nemezis leginkább ismert volt eddig: "aki eltörte a denevérembert". Meglátjuk.



~polczer máté

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése