2011. május 17., kedd

11.05.17.

2011/2012 - A leginkább várt sorozatok...(1.rész)

Címből nehéz következtetni, de rajongásom a tv-szériák iránt, oly mértékben megnőtt, hogy immáron a várható mozikínálatot, a sorban érkező sorozatpremierekkel is kiszélesítettem. A szeptemberben induló szezon az életben maradt szériák mellett pár izgalmas pilot-ot is sejtet, még akkor is, ha tucatszámra érkező tervek közül csak néhányra érdemes figyelmet fordítani. Lássuk miket is választott a széles kínálatból:


Egyedüli szeptemberi premierként a Steven Spielberg nevével fémjelzett Terra Nova-ra esett a választás.
Sztori: A történet középpontjában egy olyan család lesz, akik a jövőben élnek, 2149-ben, a Föld pedig haldoklik. A tudósok, az emberiség érdekében folytatott kísérleteik során, egy kaput hoznak létre, amivel vissza lehet menni az időben, több milliárd évet, és ez lehetőséget biztosítani számunkra, hogy most, az új világban, már mindent jól csináljunk. A történet középpontjában álló család, ennek köszönhetően kerül a dinoszauruszok világába. 
Premiernek előzetesen május 23. lett megadva, de végül az utólagos munkálatok miatt ez szeptemberre tolódott. A Jurassic Park és az Avatar kombójára emlékeztet a promó, várós is bizony, egyes pletykák szerint az egyik legdrágább tv-széria projektként várja majd az őszi bemutatót.

Előzetes: 



írta: P. M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése