2011. május 7., szombat

11.05.07.

Minden ami "The Dark Knight Rises" (1)

Ebben a rovatban minden apró újdonságot közzéteszek, ami a 2012. júliusában bemutatandó The Dark Knight Rises-szel kapcsolatos, legyen az info, fotó, interjú vagy akár előzetes. A visszaszámlálás megkezdődött, bár még jó egy év van hátra, már most érezhető a hype a következő esztendő legnagyobb filmes eseménye körül.

A zöld medence az indiai forgatásról

 ráközelítve

A napokban az indiai Jodhpur-ban kezdődő forgatásról kiszivárgott kép zöld pacának tűnhet, ám izgalmas találgatásoknak adott teret az interneten. Első ránézésre egy rikitó zöld színű medencét látunk a stábtagokkal, a találgatások pedig Ra's al Ghul-féle Lazarus Pit-re (gödör) tippelnek, ami egy titokzatos regenerálódás tulajdonságokkal rendelkező természetes képződmény az újjászületés varázsával.
A zöld szín az utólagos háttérmunkákat segítő szín, így valószínűleg később fogják kidolgozni a medence valódi formáját.
Természetesen ezek csak találgatások, az viszont tény, hogy a fiatal Ra's al Ghul-t alakító Josh Pence jelenleg a forgatás helyszínén tartózkodik.

Mellékelek egy immáron szinte véglegesnek mondható stáblistát a szereplőkkel és az általuk alakított karakterek neveivel:
Christian Bale (Bruce Wayne/Batman), Michael Caine (Alfred), Gary Oldman (Gordon felügyelő), Morgan Freeman (Lucius Fox), Tom Hardy (Bane), Anne Hathaway (Selina Kyle/Catwoman), Joseph Gordon-Levitt (?), Marion Cotillard (Miranda Tate), Juno Temple (Holly Robinson), Josh Pence (az ifjú Ra's al Ghul), Nestor Carbonell (polgármester)

írta: P. M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése