2011. július 31., vasárnap

11.07.31.

Posztermustra: The Thing, Final Destination 5

Ha már igen belemerültem a hangulatos plakátot szemezgetésébe álljon itt pár jobb kísérlet, bár ezúttal próbáltam a B-kategória mocskába süllyedni és inkább a bűnös élvezetnek szánt produkciók kínálatából válogattam.

John Carpenter 82'-es horrorjának feldolgozás célegyenesbe érkezett. A hír eddig elkerülte a figyelmemet és/vagy teljesen hidegen hagyott. A Kurt Russel főszereplésével készült eredeti (ja, hogy már 82-es is feldolgozás volt!) A dolog (90%) igencsak kemény film mai szemmel is, hisz az elszigetelt Antarktisz jeges magányában dolgozó kutatók létszáma az idő haladtával a nulla felé redukálódik, ehhez pedig egész biztos köze van a nemrég befogadott szánhúzó kutyának, akiben bizony elég furcsa és meglehetősen visszataszító organizmusok rejtőznek. Várjuk? Hát az túlzás, inkább csendben figyeljük ezt az egész jó posztert és esetleg majd a premier után merjük véleményünket nyíltan felvállalni. Trailer..




Final Destination 5. Elfogytak a névelők, 3D-vel meg már nem divat reklámozni, így a legvégsőbb végső állomás ezúttal kissé lehangolóan csak sorszámot kapott. Na soroljuk, volt ugye, repülőgép, autópálya, hullámvasút, és őőő autóverseny. Ezúttal egy hídkatasztrófát lát előre soros főhősünk, hogy utána a kaszás bérletes vendégként szép sorban darálja le a sorsukat felülíró delikvenseket, és jó morbid szokását megtartva nem épp álmukban lehel rájuk örök békét, hanem ezúttal is vérgőzös belekben tobzódó ultrabrutál megoldásokkal operál. 3D nélkül ugye nemigen lehet már eladni ilyenféle ostobaságot, de mivel az előző epizód szépen tejelt, valószínűleg ez a rész sem fog csalódást keltve bevonulni a pénzsóvár dicstelenségek csarnokába. Ami jó, azt viszont el kell ismerni, a franchise pedig immáron sokadszor kreál remek posztert az alantas igényeket kielégítő Zs-kategóriás mészárlásához. Van ám előzetes is. Katt.



írta: P. M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése