2012. január 6., péntek

12.01.06.

2012, én így szeretlek...


Újabb új év, ideje megkomolyodni. Megkésve bár, de törve nem, az oldal is áttért az új évre. Fogadalmakat nem szoktam tenni, terveimnek jó, ha a 30%-a realizálódik, így csak halvány ígéretekkel szolgálhatok. Természetesen a 2012-es esztendőben is lesz min cseverészni, gondolkodni, röhögni, sírni, dühöngeni, dug... aludni. Ha a maják is úgy akarják jó eséllyel színvonalas élményekben gazdag évet zárhatunk idén.


Jelentős események idén: 

- Január: Mindjárt két hét múlva érkezik Stieg Larsson könyvének amerikai feldolgozása. A kezdeti ellenszenvem izgatott várakozásba csapott az első képkockák megtekintését, valamint a könyv elolvasását követően. A film poszterén félmeztelenül pózoló Rooney Mara elég laza, hogy vakon kövessem a mozi felé. A tetovált lány: január 19.

- Február: Amerikában már lement, imádja is mindenki. Hozzánk csak februárba érkezik a szexmániás Fassbender és súlyosan korhatáros pornófilmje, a Shame... Én ottleszek, és ti?

Egy menet előtt, után... vagy mindkettő. Fassbender és a Shame

- Április: Az utóbbi évek sorozata? Jó kérdés, a jelöltek között mindenesetre ottvan. Egy emberként várjuk a Trónok harca második évadjának áprilisi premierjét, amely George R. R. Martin Királyok csatája című regényét kelti életre. Kósza hírek pletyka szinten, de lehet, hogy van benne igazság. Az Alexandra a premier körüli időpontot céloz az ötödik kötet (Sárkányok harca) megjelentetésével. (Csak gondolkodjunk kiadófejjel...)

- Június: Ridley Scott vissza a gyökerekhez: A Prometheus az Alien-franchise eredetéhez kalauzol vissza bennünket. Vagy nem. Június 8-án megtudjuk.

Fassbender megint.. Damn it! ez a faszi tudhat valamit. A csaj pedig az ex-tetovált lány.. únió

- Július: Az év mozgóképes eseménye: The Dark Knight Rises (A sötét lovag - Felemelkedés). Christopher Nolan Batman-trilógiájának záródarabja körül akkora a várakozás, hogy ha a tökéletesnél egy kicsit halványabban teljesít majd, azzal milliók csalódását borítékolhatja (köztük az enyémet is). Persze nincs okom ezt feltételezni, vágjuk közösen a centit!

- December: A filmtörténelmet író klasszikus előzménytörténetének első része szőrös talpán, hosszú botjával(kérem nem röhögni) és fodros szakállával december 14-én végre bekopogtat a multiplexek kapuin. A Hobbit: Egy váratlan utazástól nem várunk sokat, elég lesz, ha a neves utódhoz(elődhöz, kinek mi tetszik) hasonló színvonalon kezelgeti a szálakat.

ööö. pardon, ez nemaz...

naszóval: Bilbó újratöltve, kalandra fel!

Természetesen evés közben jön az étvágy, ezeken felül is rengeteg produkció, esemény ad okot a várakozásra, de most gondolkodjunk nagyban, és várjuk őket közösen. Boldog új évet!


~polczer máté

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése