2011. február 19., szombat

11.02.19.

Napi trailer: Thor, Unknown, 11-11-11

Ezúttal az áprilisban rajtoló képregényhős, Thor, a manapság meglehetősen népszerű Liam Neeson misztikus thriller-e, valamint a számokkal játszó 11-11-11 című horror előzetese kerül terítékre, nyakonburítva némi információval.

A képregényhősök kalandjait feldolgozó alkotások immáron megszámolhatatlanul száguldanak mozijaink felé, ilyen az első kalandjához érkező Thor is, akinek érkezését a Vasember 2 stáblistájának végén már előjelezték. Az arrogáns, de emellett rendkívül erős harcost az Asgard nevű világból száműzték a Földre, hogy ott majd jól megvédje az  időközben szívébe férkőző embertársainkat a pusztulástól. A címszerepben az eddig kevésbé ismert Chris Hemsworth tetszeleg, esélyt kapva a villághírre és nagy örömömre, a mostanában igencsak foglalkoztatott Natalie Portman is részt vett a projektben, nem nehéz kitalálni milyen szerepben. A trailer ígéretes, én számolom a napokat. Arra meg pláne büszkék lehetünk, hogy több mint egy héttel(!) előbb láthatjuk, mint az amerikai közönség. premier: április 28.


Az Unknown, már magyar címmel (Ismeretlen férfi), és premierrel is rendelkezik, úgyhogy sokat már nem is kell aludni, hogy ismét lássuk Liam Neeson bevadulását. A poszter igencsak emlékeztet a színész tavaly sikerfilmjére (Elrabolva), de a sztorija ezúttal némileg bonyolultabb. Dr. Martin Harris a kómából felébredve azt tapasztalja, hogy valaki ellopta a személyazonosságát, és még a saját felesége sem ismeri fel. A kétségbeesett férfi egy nő segítségével próbál fényt deríteni a rejtélyes ügy hátterére. Az előzetes bizakodásra adhat okot, de én kicsit félek a végeredménytől, úgy érzem az Elrabolva sikerét próbálják meglovagolni. Április 14-től meglátjuk igazam lesz-e.


Darren Lynn Bousman a Fűrész 2,3,4 után marad a horror műfajában és ezúttal a számok furcsa kombinációjával játszva 11-11-11-nek keresztelte legújabb rendezését. A 11-11 spirituális jelentőséggel bír, és a sztori (legenda?) szerint 2011. november 11-én megnyílik a Menny 11. kapuja és onnan egy ismeretlen, természetfeletti lény lép át a Földre. Stillszerűen a premiert idén november 11-ére időzítették, (ahogy annak idején az Omen 666-ot 2006. június 6-ára) ezúttal is ezen dátumkombináció "misztikus" mivoltát  megerőszakolva. Reménykedjünk a világpremierben?


írta: P.M.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése