2010. január 30., szombat

10/02

2010. február - Amerika

Mivel vége az év első hónapjának, itt az ideje, hogy felvázoljam a februári amerikai premiereket a feliratos előzetesekkel megtámogatva (csak kattints a linkre).

Február ötödikén három bemutatóra térnék ki. Napjaink két legfelkapottabb fiatal színésze, Channing Tatum (G.I. Joe) és Amanda Seyfried (Mamma Mia!) romantikázik egy háborús drámában a Dear John-ban. Aztán John Travolta mutatja be nekünk, mekkora pszichopata is valójában a Párizsból szeretettel című filmben. Harmadiknak pedig itt van limitált bemutatóval Frozen címmel egy thriller, amelyben három fiatal ragad bent egy sífelvonón a pálya bezárása után.

John Travolta pszichopataként a Párizsból szeretettel című filmben

Február következő hetén végre láthatjuk, ahogy Benicio Del Toro farkassá változik a régi klasszikus film feldolgozásában, a Farkasemberben. Aztán Garry Marshall (Micsoda nő!) egy teherautónyi sztár segítségével romantikázik a Valentin Nap című filmben. A Reszkessetek betörők! kétes tehetségű rendezője egy újabb családi kalanddal a Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak című filmmel jelentkezik , valamint egy indiai romantikus dráma My Name is Khan kapott helyet az eheti kínálatban.

Jennifer Garner és Ashton Kutcher csak kettő a sok ismert arc közül a Valentin nap című romantikus filmben

Február 19-én jön végre a hónap legjobban várt premierje, Martin Scorsese fél évet csúszó thrillere a Viharsziget, amelyben Leonardo Di Caprio egy elmegyógyintézetben történt rejtélyes történésekre próbál fényt deríteni. A hét második egyben utolsó premierjében, a Ghost Writerben Ewan McGregor és Pierce Brosnan közösködik egy thriller erejéig.

DiCaprionak a saját démonaival is meg kell küzdenie a Viharszigetben

Február utolsó hétvégéjén szintén két szélesvásznú premiert üdvözölhetnek odaát. A zombifilmek újravirágzásának legújabb mellékterméke a The Crazies ettől a héttől lesz látható. Bruce Willis pedig újra rendőrszerepben pompázik a Cop Out című akciómoziban.

Reméljük ismét egy újabb párost üdvözölhetünk a Cop Out-ban

Viszonylag kevés új film érkezik az év második hónapjában a mozikba, de mennyiség helyett inkább minőség a lényeg ugye. A Viharsziget sikerére számítok elsősorban.

Polczer Máté "City225"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése